Last news

Egal ob hetero, bi, gay, gerne auch DWT, TV,. Sympathisch, intelligent und humorvoll. Weiterleiten Statistik 1 Bild.02.19 16:52 D-68161 Mannheim privat Devote Sau sucht Benutzer im Gay..
Read more
GTC (in particular the section on the power of attorney for the owner of the respective email address). Contact me now if that sounds like you. New..
Read more

Man zoekt man in IJsselstein


man zoekt man in IJsselstein

naar jou! De moeder staat er alleen voor en dat valt zwaar. Ik woon in IJsselstein en ik heb een auto dus afstand is geenprobleem. Hij houdt van duplo, autos, de knikkerbaan en buiten spelen. De moeder gunt haar zoontje een veilige, warme plek in een ander gezin waar hij lekker kan spelen, ontspannen kind kan zijn, waar hij wat extra aandacht krijgt en nieuwe ervaringen op kan doen. Voor een alleenstaande moeder met een zoontje van 5 jaar zijn we op zoek naar een liefdevol steungezin in Purmerend. Het jongetje is een gezonde jongen die de wereld vooral zintuigelijk waarneemt waardoor hij extra aandacht heeft voor details, geluiden, geuren enz. Haar ouders springen zoveel mogelijk bij maar hebben hun eigen handen vol aan de zorg van drie kinderen met een beperking. Ik heb niet echt fantasien, maar nieuwe dingen ervaren is altijd leuk en lekker. Hoi mijn naam is Iris en ik ben opzoek naar een discrete sexdate/sexrelatie.

Ben jij een leuke lekkere man die net als ik echt heel erg van sex houdt en heb je zin om elkaar te verwennen? Ik heb een vriend. Hij heeft daardoor behoefte aan iemand met geduld. Het gaat niet zo goed tussen ons en sex is ook ver te zoeken. Hij is vrolijk en heeft een gezond eigen willetje. Ik ben helaas weer vrijgezel. Ik heb een vriend. Het gaat niet zo goed tussen ons en sex. Ben een man van 48 en vraag me af of er hier in het oosten/achterhoek ook koppels zijn die aan buite. Ik ben helaas weer vrijgezel. Het vrijgezelle leventje bevalt me wel hoor maar geen sex meer hebben is toch wel jammer!

Man zoekt man in IJsselstein
man zoekt man in IJsselstein


Sitemap