Last news

After youve swiped yes, you can send hearts before finally matching. It has a huge database of users thanks to this and its niche is that it..
Read more
25 jaar Hengelo Altijd geil 26 jaar Hengelo Pijpen trekken en meer! Ik verklaar hiermee dat ik het cookiestatement gelezen heb. Maar onze mannen weten dat nie..
Read more

Man zoekt man in Eibergen


man zoekt man in Eibergen

meer over kan vertellen. Dit om mijn internetsite ter ere van mijn vader Bernardus (Ben) van Baasbank te complementeren. Nagele (FL) Zijn echt alle lieve mannen al bezet? Emmen (DR) Ben jij die man? Ik ben rick, 39 jaar oud inmiddels en ik woon in haarlem. Ik ben op zoek naar gegevens over het wel en wee in de tweede wereldoorlog van mijn vader Jan Johannes Dik (roepnaam JAN) geboren op te Smilde, overleden op te Assen en destijds (1940-1945) wonend op het adres Venestraat 54 te Assen (adres bestaat niet. Terneuzen (ZE erg welkom? Bijvoorbaat hartelijk dank, Vriendelijke groeten, Ineke Blom-Quakkelaar Damstraat 73 4401 AK Yerseke gay seksdate Bergeijk Jan Joosten (geb.1923 Amsterdam) zoekt Piet Slootmans en Dick Blanken waarmee hij werkzaam was in Berlin - Reinickendorf (machinefabriek) van aug.1942 tot dec.1943. Ik heb altijd getwijfeld aan mijzelf, als hetero, ik keek liever naar mannen als. Op de internetsite staat onder het knopje WO II een fotoboek met daarin foto's van de terugreis van dwangarbeiders van Berlijn naar Nederland en foto's van het Duitse Nederlands Elftal. Dirks roepnaam Hendrik of Drieks ten tijde woonachtend Zuiderkuipen te Groningen is te werk gesteld in de Tweede Wereldoorlog bij Klockner-Humboldt-Deutz AG te Osnabruck? Hillegom (ZH) Een maatje voor onbepaalde tijd Hallo leuke mannen van nederland!

Ik ben na 20 jaar gewoond te hebben in canada voor, dacht ik de liefde van mijn leven, sinds 6 jaar weer terug in ned. Ik val maar meteen met de deur in huis, ik heb een zoontje van. De webmaster van deze site, Alexander van Gurp, is helaas overleden op 17 augustus 2002.

Man zoekt man in Hilvarenbeek
Man zoekt man in Tilburg

Wie kan mij helpen aan allerlei info waar de overblijfselen te vinden. Budel (NB vind ik hier mijn wederhelft? Brak Mijn grootvader dhr. Mijn opa is geboren in Amsterdam. Vriendelijke groet dank, Arthur Eyck Ik ben een onderzoek begonnen naar het overlijden van mijn oud-oom Johannes Hendrikus schuring Geboren te Meppel op Overleden te Hagen Stadtkreis man zoekt man in De Bilt Hagen, op In het archief van Hagen is alleen de sterfdatum bekend en dat hij werd begraven. Lelystad (FL wil jij een leuke relatie? Wie heeft hem daar gekend en of is met hem in contact geweest?

Man zoekt man in Eibergen
man zoekt man in Eibergen

Man zoekt man in Vlagtwedde, Man zoekt man in Zaltbommel, Man zoekt man in Geertruidenberg,


Sitemap